Meliteion Hotel

Το ξενοδοχείο Μελίτειον είναι ένα παραδοσιακό Boutique Hotel που φτιάχτηκε στα πρότυπα του παλιού αρχοντικού το οποίο σύμφωνα με ιστορικές πηγές φιλοξενούσε τον ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ όταν επισκέπτονταν το Ζαγόρι.

Με τη φιλοξενία να αποτελεί για μας παράδοση, δημιουργήσαμε ένα παραδοσιακό κατάλυμα οπου εκτός απο τα χρωματιστά ταβάνια, τα ξύλινα πατώματα και τα παραδοσιακά έπιπλα.... η πολυτέλεια έχει κυρίαρχη θέση σε όλους τους χώρους του .

Στόχος μας είναι όταν βρεθείτε στο ξενοδοχείο Μελίτειον να νιώσετε αμέσως τη φιλική και ευγενική αίσθηση που εμπνέει κάθε γωνιά του σε μια επιβλητική και ταυτόχρονα ζεστή ατμόσφαιρα που θα σας ταξιδέψει πολύ πιο μακριά... σε μια άλλη εποχή, τότε που η φιλοξενία δεν ήταν τυποποιημένη, το service ήταν προσωπικό και το περιβάλλον μεγαλοπρεπές και ταυτόχρονα φιλικό, στο Μελίτειον άλλωστε, όλα θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν στο – ορεινο σας-σπίτι

Ο ξενώνας μας διαθέτει 10 ευρύχωρα παραδοσιακά πολυτελή δωμάτια τα 4 με τζάκι, όλα διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, μπάνιο, mini bar, αξεσουάρ μπάνιου Ανετους καθιστικούς χώρους αλλά και μια τραπεζαρία με τζάκι στην οποία η κουζίνα μας αναλαμβάνει το ταξίδι των γέυσεων ....ξεκινώντας απο το πρωινό σας

Εμείς, Εσείς και το Περιβάλλον ...

Εμείς: Ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι μια από τις καθημερινές μας υποχρεώσεις. Η εξοικονόμηση ενέργειας και νερού είναι από τις βασικές μας παρεμβάσεις για να ελαχιστοποιηθεί κάθε επιβάρυνση στο περιβάλλον. Το ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί και με τρόπο που να διευκολύνει το πέρασμα του φυσικού φωτός . Ο συνδυασμός της ντόπιας πέτρας και της άφθονης βλάστησης λειτουργεί σαν φυσικό κλιματιστικό.

Γίνεται διαχείρισης χρησιμοποιημένων μαγειρικών λιπών και ελαίων,

Πραγματοποιείται συνεχής συντήρηση των χώρων και του εξοπλισμού για την αποτροπή του κινδύνου περιβαλλοντικών ζημιών στο νερό, τη γη, τη χλωρίδα και την πανίδα.

Η εξοικονόμηση ενέργειας με την αντικατάσταση παλιών τεχνολογιών από νέες που θα μειώσουν τις ενεργειακές απώλειες είναι συνεχώς υπό εξέλιξη.

Η αγορά πρώτων υλών προέρχεται όπου είναι δυνατόν από αειφόρες πηγές.

Η ανακύκλωση υποστηρίζεται ενεργά μέσα στο χώρο της επιχείρησης με την συγκομιδή και διάθεση του άχρηστου υλικού (γυαλί, αλουμίνιο, χαρτί, ξύλο, πλαστικό, μπαταρίες) σε χώρους ανακύκλωσης προωθούμε το σεβασμό και τη συνετή διαχείριση των φυσικών πόρων, όχι απλά την εκμετάλλευση του φυσικού περιβάλλοντος.

Η έλλειψη χώρων spa είναι στη φιλοσοφία της πράσινης πολιτικής μιας και δεν υπάρχουν φυσική πόροι δημιουργίας αυτών,
Εσείς: Όλοι σίγουρα κάνουμε κάτι για το περιβάλλον στο σπίτι μας, γιατί να μην το επεκτείνουμε αυτό στα ταξίδια μας; Έτσι, η διαμονή αποκτά ουσιαστική σημασία. Πράσινης λογικής. Εσείς λοιπόν Σβήστε τις ηλεκτρικές συσκευές όταν δεν σας είναι αναγκαίες και κλείνετε τα παράθυρα και τις πόρτες όταν έχετε αναμμένη τη θέρμανση για να διατηρείτε το δωμάτιό σας ζεστό. Φροντίστε να χρησιμοποιείτε το φωτισμό όταν σαλεμένα απαραίτητος.

Κλείνετε τη βρύση καθώς βουρτσίζετε τα δόντια σας, Κάντε ντους αντί μπάνιο Αφήστε το αυτοκίνητο...

44007 Ασπράγγελοι Ζαγόρι Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τηλέφωνο: 2653022659

Τηλέφωνο: 6946473284

Fax: 2653022659

Email: info@visitzagori.gr

www.visitzagori.gr